Un equip compromès format per mestres, enginyers i tecnòlegs que tenen un mateix objectiu: 

despertar la curiositat dels nens i joves cap a la tecnologia

Anna Pujals

 

Sóc Enginyera Tècnica Informàtica, he treballat durant molts anys com analista funcional i Technical Leader en grans empreses. La meva gran passió sempre ha estat la docència. Actualment treballo com a professora d'Institut de Secundària.

TECNOLAB em dóna la oportunitat de dedicar-me a les meves dues passions laborals, la docència i la tecnologia. I em permet de fer-ho respectant les meves creences didàctiques, donant prioritat al desenvolupament del nen i activant la seva capacitat d’aprenentatge.

Sóc una persona dinàmica, entusiasta i alhora molt crítica.

Núria Prat

 

He estudiat Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra. M'he format en Animació Sòcio-Cultural, en Activitats de Lleure Infantil i Juvenil i en Formació de Formadors.   He treballat de professora de Dret Laboral en cursos de Formació Ocupacional i Contínua de la Generalitat de Catalunya.  He format part d'una multinacional holandesa durant 13 anys fent la funció d’Application Manager d’un software informàtic de gestió de processos d'àmbit europeu.

Amb TECNOLAB vull donar una empenta a l’educació, ajudar a impulsar noves pràctiques d’aprenentatge dins d’un context més significatiu i motivador que obrin noves perspectives als estudiants. Actualment treballo a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com a tècnic AODL d'accions formatives i ocupacionals innovadores.

Estefanía Castillo

 

Sóc mestra d’Educació Primària amb menció en Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge, la Comunicació i l’Expressió. També m’he format com a monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Formar part de TECNOLAB em permet formar part del procés d’ensenyament i aprenentatge d’infants i joves, tot fomentant la col·laboració entre iguals, l’aprenentatge significatiu i contextualitzat, i despertant la seva curiositat vers el món que els envolta.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now